Sponsors werven

sponsor_werven-1
SPONSORS WERVEN

Ben je iemand die graag contacten legt en misschien wel beschikt over een groot zakelijk netwerk? Dan is het werven van sponsoren echt iets voor jou. Sponsors zijn van vitaal belang voor de club. Met behulp van sponsors kunnen we als club op allerlei gebieden blijven groeien.
Het werven van sponsors kan op vele manieren. Soms ga je samen op pad om mogelijke sponsors te benaderen en op andere momenten komen de contacten op een meer informele wijze tot stand. Sponsorwerving heeft vaak te maken met enthousiasme voor de club en het zien van mogelijkheden voor een potentiele sponsor.

Wanneer een sponsor eenmaal geworven is neemt een contactpersoon deze sponsor over en zorgt voor het relatiebeheer. Natuurlijk kun je hierin ook zelf een rol spelen als je dat leuk vindt.

Geschatte tijdsinvestering: 2 uur per week