Sponsor worden?

Het promoten van uw bedrijf en het ondersteunen van maatschappelijke projecten kan hand in hand gaan. Als vereniging kunnen wij uw producten en diensten actief promoten. Natuurlijk zijn er de traditionele sponsormogelijkheden zoals shirt-reclame of reclameborden langs het veld. Toch denken wij dat de hedendaagse sponsor meer wil, en dat kunnen wij u bieden…

Onze visie
Celeritas is een sportvereniging. We doen aan sport. En toch blijft het daar niet bij. Als vereniging vinden we het belangrijk om naast een sportieve ontwikkeling ook oog te hebben de andere talenten van onze leden. Mede dankzij de financiële steun van onze sponsors kunnen we onze leden (en Alkmaarse jeugd) naast sport ook op andere gebieden laten groeien.

De sponsors ‘hebben iets’ met onze visie. Het zijn bedrijven en organisaties die een willen bijdragen aan het ontwikkelen van jong talent. Als vereniging, jeugd en ouders weten we dit zeer te waarderen. We gaan op onze beurt dan ook aan de slag voor onze sponsors.

Wat hebben wij u te bieden;

• Wekelijks promotie van uw acties, aanbiedingen, uitverkoop en nieuws via sociale media (Twitter, Facebook)
  • Vermelding van uw wekelijkse aanbiedingen, incidentele acties, uitverkoop en belangrijk nieuws op onze website met link naar uw website.
  • Vermelding van logo (en naam) op timeline foto’s op Facebook
  • Logo en link op alle pagina’s van onze website (100-300 bezoekers p.d.)
  • Logo en link (indien mogelijk) op informatie voor scholen, ouders en kinderen omtrent het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi
  • 10% korting op bedrijfstrainingen/teambuilding i.s.m. organisatieadviesbureau Innercall (www.innercall.nl)
  • Jaarlijks business event voor onze sponsoren en belangstellenden. (Lezing + netwerken)
  • Daarnaast is het mogelijk om tegen meerprijs een van onze teams te sponsoren middels shirt reclame.
  • Door bovenstaande elementen op verschillende manieren te combineren ontstaan er diverse sponsorpakketten waaruit u de best passende keuze kunt maken. In het onderstaande schema treft u het overzicht van de pakketten aan.

Interesse, meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u hoe wij elkaar kunnen helpen.

Foto’s: Eric Minten