In memoriam Remko Vergaaij

Op 5 december is Remko Vergaaij overleden.

Remko heeft binnen Celeritas heel veel dingen gedaan. Heel wat jaren was hij trainer bij de senioren. Weer of geen weer, Remko stond er met een glimlach en liet je fanatiek trainen zodat je met en tevreden gevoel weer naar huis ging. De aanwezigheid van Remko als trainer zorgde voor een goede trainingsopkomst. Er was een periode dat de junioren na hun eigen training nog even verder trainden bij Remko.

Remko begon als jeugdspeler bij Celeritas en hij speelde jaren in het eerste. Bij het 25-jarig jubileum van Celeritas was Remko één van de deelnemers van “30 uur korfbal”, waarbij Celeritas het duurrecord korfbal neerzette. Naast trainer en coach en lid van de technische commissie, is Remko ook een aantal jaren voorzitter van Celeritas geweest. Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan.

Wij zullen Remko blijven herinneren als een warm en positief persoon, met aandacht en interesse voor iedereen. Iemand met wie je altijd gezellig een praatje kon maken of een goed gesprek mee voeren. Iemand waarop je kunt bouwen. We gaan hem heel erg missen.

Namens Celeritas wensen we Anita, Britt, Merel en Frank heel veel sterkte

Klik hier voor de rouwkaart van Remko