Oliebollenactie

oliebollen-11
OLIEBOLLENACTIE

Op 30 december bakken we oliebollen en verkopen deze aan leden en andere geïnteresseerden. Oliebollen bakken is een zeer overzichtelijke activiteit die zich, afgezien van het doen van boodschappen, op één dag afspeelt. Met ongeveer vijf personen ga je aan de slag in de keuken van Celeritas. De oliebollen worden vooraf besteld en op dezelfde avond afgehaald. Daarbij wordt, als afsluiting van het jaar,  een gezellig kopje koffie/thee of een glaasje limonade gedronken.

Voor deze activiteit is een projectmap beschikbaar. Hierin vind je een ambachtelijk recept (daardoor vallen onze oliebollen zeer in de smaak), tips voor het maken van beslag, rijstijden, etc. Oliebollen bakken is een gezellige activiteit op een mooi moment van het jaar. Daarnaast is deze activiteit belangrijk voor de clubkas.

Geschatte tijdsinvestering: 15 uur