Mixtoernooi & Barbeque

mixtoernooi-1

MIXTOERNOOI & BARBEQUE

Het mixtoernooi en de barbecue worden gezamenlijk op dezelfde dag georganiseerd. Het seizoen is ten einde en met deze dag voor jong en oud wordt het verenigingsjaar afgesloten. Overdag wordt er een korfbaltoernooi gespeeld waarbij de teams gemixt zijn. Jong en oud, korfballers en niet-korfballers alles en iedereen speelt samen.

Na afloop van het toernooi is er een grote barbecue. Hiervoor wordt door de deelnemers betaald en worden er van te voren inkopen gedaan. De barbecue is een belangrijk evenement in het seizoen. Onze kampioenen worden hier door de club uitgenodigd en gehuldigd en spelers en vrijwilligers worden in het zonnetje gezet. Zowel voor het mixtoernooi als de barbecue is er een projectmap beschikbaar.

Geschatte tijdsinvestering: 15-20 uur

Foto: Eric Minten