Lid van de technische commissie

technische_commissie-1

LID VAN DE TECHNISCHE COMMISSIE

Als lid van de technische commissie ben je betrokken bij veel activiteiten. Je werkt nauw samen met het korfbalbestuur. Een van de bestuursleden is daarom lid van de commissie. Het lidmaatschap richt zich op de technische kant van het korfbal. Zaken als het ontwikkelen van trainers, scheidsrechters en trainingsplannen, maar ook het regelen van zalen, coachclinics, teamindelingen, korfbalmaterialen etc., behoren tot je taak.

De technische commissie is een belangrijke commissie voor iedere sportvereniging. Zo ook bij Celeritas. De kernwaarden van de club; plezier, respect, samen en groei, worden binnen deze commissie vertaald naar het korfballen. Als lid van de technische commissie ben je aanspreekpunt voor trainers en spelers op het korfbaltechnische vlak. Hierin word je ondersteund door het korfbalbestuur.

De technische commissie is een plaats voor leden die affiniteit hebben met korfbal en/of op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling hun mannetje staan. Verstandig kunnen omgaan met de spanning tussen individuele belangen en clubbelangen is soms een uitdaging waarmee je binnen de technische commissie geconfronteerd wordt. Een boeiende commissie voor mensen die actief een bijdrage willen leveren aan de club.

Geschatte tijdsinvestering: 4-8 uur per maand

Foto: Eric Minten