Fotograferen

fotograferen-1

FOTOGRAFEREN

Is fotograferen je hobby of misschien wel je beroep? Beschik je over een redelijke camera en vind je het leuk om bewerkingssoftware te gebruiken? Dan is dit echt iets voor jou. Wedstrijden, trainingen en ook de andere activiteiten leveren doorgaans hele mooie plaatjes op. Je bent overal bij en maakt dingen zichtbaar die anderen vaak ontgaan. Sport en het verenigingsleven kennen zoveel mooie momenten en jij legt ze vast. Voor nu en voor later.

De mooiste plaatjes worden geplaatst op de website en vertoond op het televisiescherm in de kantine. Aan het einde van het jaar kunnen de leden en ouders een foto CD-rom kopen. Dit helpt de club weer een stukje verder.

Als fotograaf werk je nauw samen met de PR&C commissie en heb je een belangrijke rol in de online beleving van de hobby van onze leden.

Geschatte tijdsinvestering: 2-6 uur per wedstrijd/activiteit
(Inclusief nabewerking)