Coördineren schoonmaak kleedkamers

schoonmaken-1

COÖRDINEREN SCHOONMAAK KLEEDKAMERS

Het schoonmaken van de kleedkamers is een taak van alle teams. Met elkaar (jeugdteams onder begeleiding van hun coach) maken we de kleedkamers schoon. Dat hoort erbij. Dit gebeurt op dagen dat er thuiswedstrijden zijn op het veld.

Als coördinator maak je het schoonmaakrooster aan de hand van het wedstrijdschema. Je zorgt ervoor dat ieder team weet wanneer ze aan de beurt zijn en dat de beurten eerlijk verdeeld worden. Het rooster stuur je aan de webmaster (die zet het op de website) en bij het schoonmaken door de jeugdteams houd je een vinger aan de pols. Je vertelt waar men de spullen kan vinden en wat er moet gebeuren. Je helpt de coach bij het begeleiden van zijn team. Ook herinner je de trainers en coaches aan het moment waarop hun team de beurt heeft.

Geschatte tijdsinvestering: 20 uur per jaar

Foto: Eric Minten