Een leuke toernooidag voor de B2

Op Hemelvaartsdag  vertrekt de  B2 al vroeg naar Amstelveen om mee te doen met het Oranje Nassau toernooi.

Daar aangekomen heeft de ploeg al gauw een hoekje voor zichzelf gevonden waar ze zich tussen de wedstrijden door vermaken met kaarten, kletsen en vooral lachen.

We zijn ingedeeld in een poule met 2 ploegen van EKVA Almere, echter zijn dit ploegen die veel hoger spelen. Een A1 team, 1e klasse en B1 team eerste klas.

Een beetje  onder de indruk spelen we de eerste wedstrijd. Dik verlies maar wel een leuke sfeer. De 2e wedstrijd tegen de A1 wordt zelfs hilarisch als Celeritas met 5 spelers in het veld mag staan. Guus duikt van de verdediging als 6e speler nog even de aanval in en scoort. Hilariteit en de toeschouwers van de tegenpartij zijn op onze hand. Er wordt flink gejuicht als we scoren.  De 4 wedstrijden die we spelen (en alle dik verliezen) zijn wel erg gezellig en iedereen heeft een leuke dag.

Vincent dolt met de tegenpartij, Lotte en Saskia hebben vooral veel lol. Sarah en Catharina staan hun dametje en proberen te scoren. Zarah en Denise pikken het niet, en gaan er fel op in. Guus geeft de tegenpartij een schouderklopje als ze net niet scoren, Sven heeft zijn pak kaarten mee en vermaakt de ploeg de hele dag. En Femke staat serieus te verdedigen maar wat is de tegenpartij snel!.

De toeschouwers Gea, Maaike, Ilse, Anne-Claar en Manon vermaken zich tijdens en tussen de wedstrijden door.

Ondanks dat we de underdog waren hebben we een hele gezellige dag gehad!

Groet Olga