Bericht Sportcafé Sporthal Alkmaar -Noord

Beste sporters,

Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar gezien of gesproken hebben.

Door de problemen met mijn gezondheid eind januari hebben wij ons sportcafé na 18 jaar plotseling moeten sluiten. Ontzettend vervelend voor de verenigingen en de trouwe na-zitters waarvan sommigen al jarenlang een drankje kwamen drinken. Met de hulp van o.a. John Kager van het sportbedrijf en enkele vrienden konden de verenigingen gelukkig gebruik blijven maken van de sporthal.

Deze gebeurtenis heeft er wel voor gezorgd dat wij zijn gaan nadenken over het voortzetten van de werkzaamheden in de sporthal en het sportcafé. Een gesprek met de cardioloog gaf de doorslag en heeft ons doen inzien dat het voor mijn gezondheid beter is te stoppen met deze werkzaamheden. Dit is geen makkelijke beslissing geweest maar wij hebben er goed over nagedacht.

Per 1 september wordt het beheer van de sporthal en het sportcafé overgenomen door Peter Visser en Walter Westbroek van de Henry-groep.

Met mijn gezondheid gaat het inmiddels gelukkig de goede kant op maar het duurt nog wel even voordat ik weer helemaal “de oude” ben.

Ik had het einde van mijn carrière als beheerder anders voorgesteld en vindt het jammer dat het op deze manier gebeurt.

Een geruststelling; wij hebben alle vertrouwen in de nieuwe uitbaters!

Hierbij wil ik iedereen nog ontzettend bedanken voor de steun d.m.v. kaarten, berichten, bloemen, chocola enz. enz. dit was overweldigend en heeft mij goed gedaan!

Wij wensen iedereen nog veel sportplezier en ga vooral een drankje drinken in het sportcafé!!

Hartelijke groeten,

Simon & Jolanda