Algemene Ledenvergadering Celeritas

Aan alle leden/ouders van jeugdleden van ASV Celeritas

Het Algemeen Bestuur nodigt jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering van Celeritas op woensdag 18 mei om 19.30 uur.
Wij hopen u allen welkom te heten in ons verenigingsgebouw. Het is een omvangrijke agenda geworden, met belangrijke besluiten inzake de toekomst van onze vereniging. Dus wij hopen op een hoge opkomst. De stukken voor de vergadering zijn via de mail verstuurd naar alle (ouders van) leden. De op de agenda vermeldde begroting 2022-2023 zal zo spoedig mogelijk worden nagezonden.
Mocht u vragen hebben bij de diverse stukken/agendapunten dan wel voor de rondvraag, dan verzoeken wij jullie om die uiterlijk 14 mei in te sturen naar het bestuur. .
Na afloop van de vergadering bieden wij een ieder van de aanwezigen een drankje aan.

Het Algemeen Bestuur ASV Celeritas
Andries, Rob, Stef en Marian.